DAN’s DNA

DAN biedt verzekeringsoplossingen voor bijzondere ondernemers. Niet voor de dertien in een dozijn, maar voor de nummer 14. Hoe we dagelijks daadwerkelijk anders in oplossingen denken? Het zit in ons DNA.

Klanten het beste product aanbieden voor hun situatie, doen we al sinds 1988. We zijn er voor u als een oplossing zoekt, als u schade heeft of als er iets verandert in uw bedrijf.

Gewoon goede verzekeringsoplossingen bieden voor ondernemers in Nederland en daarbuiten, is wat ons drijft. Voor ondernemers die buiten de hokjes denken, net als wij. Ondernemers die grenzeloos in hun ambities zijn en verder kijken dan de norm. Want als geen ander weten we wat het is om te ondernemen.

Ook wij zoeken voortdurend naar kansen in de markt om ons team en onze portefeuille uit te breiden. Met gewoon de beste oplossingen voor onze klanten én hun klanten. Zo werken we dagelijks aan de ambitie om dé verzekeraar voor ondernemers te zijn.

Daadwerkelijk deskundig

Bij DAN werken mensen en geen machines. Specialisten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zij zijn daadwerkelijk deskundig en denken mee. Zij gaan door, daar waar algoritmen stoppen.

Daadwerkelijk duidelijk

Wij bieden duidelijke verzekeringsoplossingen. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Onze verzekeringsoplossingen zijn helder, onze polisvoorwaarden begrijpelijk geschreven. Wij werken zonder onnodige poespas, dus zonder naverrekening en poliskosten.

Daadwerkelijk doeltreffend

Branche overstijgende verzekeringsoplossing nodig? Wij bieden altijd maatwerk. Uw klanten denken niet in hokjes, dus doen wij dat ook niet. Want geen bedrijf is hetzelfde, dus de oplossing ook niet.

Daadwerkelijk daadkrachtig

We zijn geen allemansvrienden. Wij zijn er voor de gelijkgestemden waarvoor en waarmee we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Onze klanten zijn onze partners; geen partij met polisnummers.

Daadwerkelijk direct

We zijn, net als u, wars van ingewikkelde keuzemenu’s. Voor onze partners zijn wij dag en nacht bereikbaar. Via whatsapp of e-mail zijn wij, in geval van nood, ook buiten kantoortijden bereikbaar.