Landmateriaal

Veilig op weg met tractor, graafmachine of heftruck. Op de openbare weg is het belangrijk om te kunnen leunen op een gewoon goede verzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen dus, wanneer u onverhoopt schade veroorzaakt tijdens uw werkzaamheden of in het verkeer.

Meer informatie over onze oplossingen, geven we graag. Wilt u daadwerkelijk persoonlijk contact? Bel DAN.

Onze landmateriaalverzekering kent drie dekkingsrubrieken en een aanvullende verzekering:

 

(Casco) Schade

Er kan gekozen worden om de (casco) schade die aan een machine kan ontstaan, te verzekeren. Hierbij kan gekozen worden uit drie dekkingsvormen: uitgebreid – standaard – beperkt. Uiteraard passen wij de vormen ‘uitgebreid – standaard – beperkt’ aan uw situatie aan.

 

Aansprakelijkheid

Vanzelfsprekend is het mogelijk de aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren. Sterker nog, doorgaans zijn de objecten mobiele, zelfrijdende werktuigen die wettelijk worden gezien als voertuigen. Op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (W.A.M) dienen alle voertuigen verplicht verzekerd te zijn voor aansprakelijkheid voor schade aan derden. Dit geldt dus ook voor het zelfrijdende landmateriaal.

 

Schade aan andere zaken

Een verdere dekking onder de Landmateriaal Verzekering is de (secundaire) dekking voor schade aan andere zaken van de verzekeringnemer.

 

Aanvullend: schadeverzekering inzittenden

Daarnaast kan er een aanvullende verzekering worden uitgenomen: De Schade Verzekering Inzittenden (SVI). Deze verzekering dekt onder voorwaarden letselschade aan de bestuurder tot een maximum van het verzekerde bedrag.